9 Mayıs 2014 Cuma

Boğaz'da Sürpriz Evlilik Teklifi

     Biz bugün yapmak için bir geçit var , Boğaz'da Sürpriz Evlilik Teklifi kez on tekne kiralama arasında bir tekne teslim taahhüt gün ve bu hafta sonu başka bir zamanı var . Birlikte iyi bir fikir bizim sevgili mavi tur ne kadar değer anlamak ve böylece bize hangi özellikleri anlamaya için iyi bir şans biz seçeceğiz zaman değerlendirmek için ilginç olabilir söylemeliyim, diğer tekneler ile yelken için ilginç şu anda ne yükseltme . Daha fazla alan bir sonraki tekne için bizim Bogaz'da tekne tur  listesinde kesinlikle ve yat kiralama için bu nedenle daha hızlı bir sürüş elde edilir gövde uzunluğu ile daha önemli olacaktır . Aynı zamanda biz , daha önce birçok kez olduğu gibi ,  yenmek için çok zor gücünü ve kalitesini yaptım Anlaşıldı olsa . Yükseltmeye karar almadan önce çok daha fazla tekne denemek içinşans umuduyla.

 Boğaz'da evlilik teklifi

     Ben de hala biliyor olabilir çoğunuz Sürpriz Evlilik Teklifi gibi yelken için bir acemi çeşit ve ben bütün hayatımda toplam belki on yelkenli tekneler üzerinde olmakla beraber , yat kiralama çok sayıda küçük ve büyük özel yelkenli yatlar ( ve motor yatlar ) kaptanlık ve Has bana onu test becerileri ile farklı tekneler işlemek görmek için artık çok ilginç. Ben ona böyle bir tekne kiralama manevra görmek için şans ben gün için sabırsızlanıyorum . Muhtemelen bu boyutta bir tekne bize ait bir süre önce yüklemek , ama eğer yat kiralama süper yelkenli yat , yat ya da bu konuda herhangi bir veya iki gün için son derece yetenekli ve deneyimli bir kaptan , muhtaç iseniz , bize bildirin . Sadece Boğaz'da Sürpriz Evlilik Teklifi emin bir kadın fotoğrafçı için çok yeterli alana sahip olun !

                             

dinlenme bir gün sonra , biz nehir geçti ve   için nakliye şerit geçti . Bogaz'da tekne tur hayvanlar için bir cennet olduğunu ve gerçekten çok güzel bir sahne vardır . Bu ufuk nerede olduğunu belirtmek için neredeyse hiçbir şey ,gelgitler , yarı bataklık ve yarım gökyüzünde tarafından Boğaz'da Sürpriz Evlilik Teklifi yönetilen bir dünya. Bu mühür ,ortak mühür ve tekne kiralama  mühür iki türe ev sahipliği yapmaktadır. Burada ,ortak mühürler , çünkü çamur demir oksit kırmızı renk vardır .

    Boğaz'da Sürpriz Evlilik Teklifi
 , güçlü akıntılar ile bir kanalda. Bu yat kiralama Marina (İngilizce ) teknelerin çoğunluğu nadiren yat kiralama Kanal ötesine cesaret ortaya çıktı . Orada derinlik ve gelgit dikkatli bakmak elzemdir oldu . Kareye oldu şamandıralar ,rota belirtilen ve ertesi gün yelken zaman biz bunu izledi olmasına rağmen yakından biz çakıl üzerinde karaya oturmuştur . Bir pervane hasarlı ama neyse biz yolumuza devam başardık .

Tekne Yat Turları

Nehirlerde sen tutunabilir şamandıra ile limanlar yanı sıra iç limanlar bulabilirsiniz . Gelgit teknede kına gecesi önlemek için ,liman girişinde önünde eşikleri vardır . Diğer durumlarda. Bogaz'da tekne tur kesiminde bir duba iskelesi olacaktır . Su tekne kiralama taksileri karaya almak için kullanılabilir . Konumuna gelgit bağlıdır varsa,liman içine eşiği geçmeden önce yüksek gelgit kadar bekleyin . Gelgit düşük olduğunda dışarı yelken ama hala sizinle güncel var . Bunun bir avantajı, kilitler ve köprüler tarafından düzenlenen değil olmasıdır. Boğaz'da tur kilidi olan tek yerdir .

1 yorum:

  1. boğazda süpriz evlilik teklifleri inssanın hayatdı boyunca unutamayacağı özel günler içindedir.

    YanıtlaSil